Інтеграція засобів фізичної та технічною підготовки дітей 5-6 років, які займаються футболом - Головко, Денис В`ячеславович (My University, 2023)
Проблема дослідження полягає у необхідності розробки методики підготовки дітей 5-6 років, які займаються футболом, на основі інтеграції засобів фізичної та технічної підготовки. В роботі визначена методика інтеграції засобів фізичної та технічної підготовки, що дозволяє ефективно формувати фонд рухових умінь, ознайомлювати дітей 5-6 років з технікою володіння м'ячем, розвивати фізичні якості. Основні розділи тренувального процесу включають фізичну підготовку, технічну, ігрову підготовку та педагогічний контроль. Доведено, що методика сприяє ефективнішому формуванню технічних умінь юних футболістів, порівняно із традиційними засобами підготовки дітей дошкільного віку
Keywords: методика, формування технічних умінь, інтеграція засобів