Оцінка психологічної підготовки професійних шахістів - Малек, Юрій Анатолійович (My University, 2023)
В роботі обґрунтовано теоретико-методичний зміст психологічної підготовки шахістів, розроблена програма для оцінки психологічної підготовки професіональних шахістів. Це дозволить відкорегувати навчально-тренувальний процес шахістів.
Keywords: шихи, психологічна підготовка, шахісти високої кваліфікації. AB