З досвіду управління змінами у професійно-технічній освіті Чернівецької області - Бурченко, Ліля; Крамар, Валерій (Чернігів : НУЧК імені Т.Г.Шевченка, 2023)
У доповіді висвітлено результати управління змінами у діяльності закладів професійно-технічної освіти Чернівецької області, спрямованих на підвищення компетентностей педагогічних працівників і менеджменту закладів з інформаційно-комунікаційних технологій, підприємництва, проєктної діяльності та інноваційних методик навчання.
Keywords: освітні інновації, професійно-технічна освіта, управління змінами