АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ТА ПЕРСПЕКТИВ ВИКОРИСТАННЯ ВІРТУАЛЬНО-ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УПРАВЛІННІ ТУРИЗМОМ (НА ПРИКЛАДІ ПРОЄКТУ ЧЕРНІВЕЦЬКОГО ТУРИСТИЧНО-ІНФОРМАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ) - Антофійчук, Юлія Валеріївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Інноваційний розвиток у туристичній галузі багато в чому обумовлений виникненням прогресивного суспільства, що формує цифрову та віртуальну реальність з унікальним споживчим, культурним, соціальним аспектом. Основна спрямованість інновацій у різноманітних сферах суспільства – економічній, соціально-політичній, сформована рівнем прогресу інформаційного простору в сучасному світі.
Keywords: конфігурація попиту,туристичний бізнес,туристична привабливість