Організаційно-правове забезпечення раціонального використання земель сільськогосподарського призначення - Беспалько, Руслан (Вісник НУВГП. Серія «Технічні науки», 2012)
Досліджено проблему правового забезпечення раціонального використання земель сільськогосподарського призначення. Обгрунтовано мету раціонального використання земель та питання розуміння землевласником чи землекористувачем важливості ролі, яку виконують земельні ресурси. Проаналізовано сучасну нормативно-правову базу раціонального використання таких зеель та організаційні механізми забезпечення ефективного використання земель сільськогосподарського призначення.
Keywords: нормативно-правовий акт; раціональне використання земель; кадастр; моніторинг