Міжнародне економічне право : тестові завдання : навч. посібник - Shylepnytskyi, Pavlo (My University, 2023)
Навчальний посібник містить тестові завдання для поточного та підсумкового контролів знань із навчальної дисципліни «Міжнародне економічне право». Для студентів спеціальності 292 "Міжнародні економічні відносини" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: міжнародне економічне право