Рецензія на книгу: Heretz L. Russia on the Eve of Modernity Popular Religion and Traditional Culture under Last Tsars. Cambridge: Cambridge University Press, 2008. 268 p. - Глібіщук, Микола (My University, 2021)
Рецензія на книгу
дана публікація була підготовлена в рамках реалізації проекту Національного фонду досліджень України «Аграризм: селяноцентричний феномен Української революції 1917-1921 рр.» (реєстраційний номер 2020.02/0120).
Keywords: Селянство, Російська імперія