СОЦІАЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ - Марич, Максим Григорович; Кучерівська, Софія Степанівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання містить вказівки для роботи студентів під час вивчення курсу “Соціальне страхування” – практичні завдання, тестові завдання. Для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: соціальна безпека; єдиний соціальний внесок; страховий випадок; соціальний захист; страховий стаж