МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ РОБОТИ БАКАЛАВРА - Вікторовська, Юлія (My University, 2022)
Викладено систему правил для оформлення випускових кваліфікаційних робіт бакалаврів, визначено регламент їх виконання та подання до захисту. Для студентів технічних факультетів за спеціальністю «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», «Телекомунікації та радіотехніка».