Про властивості розв'язків одного рівняння типу Колмогорова, коефіцієнти якого в групі молодших членівє зростаючими функціями - Мединський І., Пасічник Г. (Матерiали мiжнар. Наук. конф., присвяченої 55-рiччю фак.-ту мат. та iнфор., 28–30 вересня 2023 р. – Чернiвцi: Чернiвецький нац. ун-т, 2023. – С. 265–266. – URL: https://fmi.chnu.edu.ua/ media/qhufs0d5/materialy-mizhnorodnoi-naukovoi-konferentsii-fmi55.pdf., 2023)
Вивчено властивості розв'язків одного рівняння типу Колмогорова, коефіцієнти якого в групі молодших членівє зростаючими функціями
Keywords: вироджені параболічні рівняння типу Колмогорова фундаментальний розв'язок задачі Коші, інтегральне зображення розв'язку, коректна розв'язність задачі Коші