Методика навчання креслення: методичні вказівки до самостійних занять / О.В. Деревянчук, Г.О. Кравченко. – Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2022. – 16 с. - Деревянчук, Олександр Володимирович; Кравченко, Ганна Олексіївна (My University, 2022)
Методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів під час підготовки до модульних контролів за результатами практичних робіт з нормативної дисципліни «Методика навчання креслення» напряму підготовки 014.10 «Середня освіта (трудове навчання та технології)».