ІНВЕСТУВАННЯ - Саінчук, Наталія Валеріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Методичні рекомендації містять короткий опис теми та виробничі ситуації з курсу «Інвестування». Мета: набуття практичних навичок у виконанні окремих завдань і проблем.
Методичні рекомендації до практичних завдань
Keywords: Інвестування; Реальні інвестиції; Фінансові інвестиції; Інвестиційний проект; Методи оцінки ефективності інвестиційних проектів