Шаблій Олег Іванович (1935–2023) – корифей вітчизняної науки та освіти у спогадах чернівецьких географів - Руденко, Валерій Петрович; Джаман, Василь Олексійович; Сухий, Петро Олексійович; Король, Олександр Дмитрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Подані спогади чернівецьких географів В. Руденка, В. Джамана, П. Сухого, О. Короля про видатного вітчизняного географа Олега Шаблія як Науковця, Освітянина, Вчителя, Наставника.
Oleg Ivanovych Shabliy (1935–2023) – a luminary in the realm of national science and education as remembered by the geographers of Chernivtsi
Keywords: Олег Шаблій; науковець; освітянин; вчитель; наставник; Львів