ФІРМОВИЙ СТИЛЬ ЯК ОСНОВНИЙ ЕЛЕМЕНТ МАРКЕТИНГОВИХ КОМУНІКАЦІЙ У КОМЕРЦІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ БАНКІВ - Бабух, Ілона; Вардеванян, Вардан (Чернівецький національний університет, 2016)
Розглянуто суть фірмового стилю. Визначено основні елементи фірмового стилю та їх взаємозв'язок. Розглядаються особливості розробки фірмового стилю. Окреслено значення фірмового стилю як головного елементу маркетингових комунікацій банків і важливість використання фірмового стилю у комерціййній діяльності банку.
Keywords: фірмовий стиль; комерційна діяльність; маркетингові комунікації; реклама; логотип; слоган