Педагогіка партнерства у професійній діяльності вчителя - Костащук, Оксана Іванівна; Юрів, Любов (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Партнерство виступає як один із важливих засобів розвитку сучасної освіти, адже основна мета - це створення сприятливих умов для розвитку особистості у всіх аспектах, а також виявлення й розвиток її здібностей та творчого потенціалу.
Педагогіка партнерства у професійній діяльності вчителя
Keywords: педагогіка парнерства, партнерська взаємодія, професійна діяльність вчителя