Коментар (вересень 2022) на статтю А. Бабинського «Позиція Папи Франциска в контексті російської агресії проти України (липень 2022)» - Горохолінська, Ірина (My University, 2022)
Стаття є частиною дискусії між українськими релігієзнавцями та богословами щодо позиції Папи Франциска щодо російської агресії в Україні
Keywords: соціальна відповідальність; релігія та війна; соціальна функціональність релігії