Ескурсійний туризм в Туреччині. - Собко, Ірина Петрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Магістерська робота присвячена дослідженю ескурсійного туризму в Туреччині . В роботі розглянуто різноманітні маршрути та архітектурні пам’ятки ,аналізується популярність культурних та історичних ескурсій.Робота також розглядає взаємодію ескурсійного туризму з місцевою економікою та природним середовищем ,пропонуючи підходи до сталого розвитку даного сегменту туристичного ринку .В роботі досліджені історичні пам’ятки та музеї ,культурні та релігійні місця паломництва. Також в данній роботі ,розроблений особистий тур по Туреччині.
Keywords: паломництво,тур ,періодизація, фестивалі, Туреччина.