Дискретна математика: методичні вказівки до вивчення дисципліни. Частина II - Філіпчук, Микола Петрович (My University, 2020)
Методичні вказівки охоплюють розділи "Основи теорії булевих функцій", "Функціонально замкнуті та повні системи булевих функцій" і "Мінімізація булевих функцій" фундаментального курсу "Дискретна математика". Викладено основні теоретичні поняття та факти, наведено приклади розв’язування типових задач, запропоновано велику кількість задач для самостійної роботи.
Keywords: Дискретна математика; Математична логіка; Булеві функції