Настільний теніс з методикою викладання - Прекурат, Олег Томович; Молдован, Андрій Дмитрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У виданні висвітлено історію розвитку настільного тенісу в Україні та світі, розкрито зміст фізичної, техніко-тактичної та психологічної підготовки тенісиста. Для здобувачів, які займаються у спортивних секціях закладів вищої освіти.
Keywords: настільний теніс