Аксіологічна парадигма «успіх» у дискусіях Чернівецької літературознавчої конференції 2022 року - Dzyk, Roman; Chervinska, Olha (Masarykova univerzita, 2023)
Огляд Чернівецької літературознавчої конференції 2022 року, яка продовжує двадцятирічну традицію подібних наукових зібрань.
Axiological paradigm of "success" in the discussions of the Chernivtsi literary conference of 2022
Keywords: успіх; Чернівецька літературознавча конференція