Методичний інструментарій розвитку ціннісного ставлення до природи в учнів молодшого шкільного віку - Шевчук, Кристина; Tyron, Oksana (My University, 2021)
У педагогічній практиці екологічна освіта дітей молодших школярів отримує все більш високий пріоритет, допомагаючи виробляти у дітей навички пізнання природи, практичну життєву позицію, розумне ставлення до природи та її використання, розуміння необхідності відтворення натуральних ресурсів. Кожній дитині необхідно мати екологічну освіту, тому що екологічна обстановка стає все більш значущою в житті кожного з людей.
Keywords: ціннісне ставлення, молодший шкільний вік, відношення до природи