ДИНАМІКА ВІКОВОЇ СТРУКТУРИ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРОТЯГОМ 2005-2018 РОКІВ - Підгірна, Валентина Никифорівна; Костащук, Володимир (ЧНУ імені Юрія Федьковича, 2020)
Розкрито основні теоретико-методичні підходи щодо дослідження міжнародного туризму за різними віковими групами. Для оцінки розвитку міжнародних туристичних потоків у різних вікових групах пропонується використовувати коефіцієнт туристичної активності вікової групи. Проаналізовано динаміку формування i розвитку міжнародних туристичних потоків за різними віковими групами в межах Чернівецької області.
Dynamics of the age structure of international tour-ism in Chernivtsi oblast during 2005-2018
Keywords: міжнародний туризм; туристична активність; вікова структура туристів; туристичні потоки