Формування дослідницької компетентності молодших школярів в умовах Нової української школи. - Крехович, Анна_Марія; Романюк, Світлана (My University, 2024)
У статті акцентується увага на важливості розвитку дослідницьких навичок молодших школярів, формування їх дослідницької компетентності. Доведено,що дослідницька компетентність реалізується у процесі освітнього процесу через дослідницьку діяльність, виокремлено етапи у формуванні дослідницької компетентності
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (16–17 квітня 2024 року).
Keywords: компетентність, Нова українська школа, дослідницька компетентність, стимулююче середовище