Основи соціальної географії : навч. посібник - Костащук, Володимир Іванович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2012)
У запропонованому виданні розкрито теоретичні основи соціально-географічних досліджень. З’ясовано сутність соціальної географії та її роль у вирішенні соціальних проблем сучасності. Проаналізовано основні етапи розвитку соціальної географії в Україні та світі. Розглянуто методологічні аспекти проведення соціально-географічних досліджень. Для студентів географічних факультетів спеціальності „Географія”
Keywords: Соціальна географія, соціум.