СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА ТРАНСФОРМАЦІЇ ТУРИЗМУ НА ШЛЯХУ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ. Збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
До збірника увійшли матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні виклики та трансформації туризму на шляху євроінтеграції», що відбулася 16 травня 2023 р. на базі кафедри географії та менеджменту туризму Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Наукові праці презентують шість тематичних напрямів – міжнародний туризм; рекреаційно-туристичне природокористування; спеціалізовані види туризму; регіональні аспекти організації туризму; освіта в галузі туризму; перспективи розвитку туризму й рекреації в повоєнний період. Для науковців та здобувачів освіти туристичних, географічних, економічних спеціальностей та всіх, хто зацікавлений у розвитку туристичної галузі.