РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ОПТИЧНИХ ХВИЛЬ У ВИПАДКОВИХ СЕРЕДОВИЩАХ ТА СИСТЕМАХ Методичні рекомендації до лабораторних робіт - Максимяк, Петро Петрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У даній методичці наведено роботи лабораторного практикуму з курсу «Розповсюдження оптичних хвиль у випадкових середовищах та системах». Зміст робіт охоплює основні розділи курсу. Призначена для студентів спеціальностей телекомунікації, метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка, видавничо поліграфічна справа.
Keywords: Оптичні хвилі, випадкове середовище, шорсткі поверхні, фазово-неоднорідні обєкти, дисперсні середовища.