Аналіз попиту туристів на відпочинок у готельних комплексах за концепцією «Adult only» - Мартиміш, Аліна Андріївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена актуальній та потрібній темі – дослідженню та аналізу попиту туристів на відпочинок у специфічній категорії готелей – «тільки для дорослих». У першому розділі роботи наведені історичні аспекти розвитку закладів готельного господарства та готельного бізнесу, зазначені методичні аспекти дослідження закладів розміщення, а саме готелей. У другому розділі проаналізовано особливості готелей з концепцією «Adult only». Виконано огляд готелей та зазначено їх географічне положення на основних курортах світу та особливості обслуговування туристів. У третьому розділі наведено результати анкетного опитування туристів щодо визначення їх попиту на готелі з відпочинком «тільки для дорослих». Розроблено контент-план для просування таких готелей у соціальних мережах. Розглянуті перспективи розвитку та функціонування даних закладів
Keywords: попит, туристи, туристичні послуги, відпочинок, готелі, «Adult only».