Нові вимоги до позовної заяви у цивільному судочинстві - Татулич, Ірина Юріївна (Науково-практичний журнал «Цивілістична процесуальна думка», 2018)
У статті автором аналізуються вимоги, які пред’являються до змісту та форми позовної заяви в цивільному судочинстві. Деталізуються сталі реквізити у позовній заяві та досліджуються нові, які не були відомі процесуальному законодавству. Розкриваються обов’язкові та факультативні вимоги, що закріплюють сутність та зміст позовної заяви.
Keywords: позовна заява, позов, позивач, цивільне судочинство, процесуальні до- кументи, зміст і форма.