Лексико-семантична класифікація бізнес-виразів англійської мови - Nuzban, Oleksandra (Cognum Publishing House, 2022)
У статті пропонується лексико-семантична класифікація бізнес-виразів із врахуванням їхнього функціонального аспекту. Одиницями аналізу виступають: англійські ідіоми, фразеологізми, сленгові вирази, лексичні одиниці нейтральної лексики та прислів’я. Дослідження здійснено на основі семантичного та прагматичного аналізів.
Keywords: бізнес-вирази; бізнес-спілкування; лексико-семантична групa; понятійна сфера