Кравець А. Негативний вплив тоталітарного режиму на долю українського народу (1928-1953 рр.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Кравець, Андрій (My University, 2023)
Кравець А. Негативний вплив тоталітарного режиму на долю українського народу (1928-1953 рр.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.