Геодезичне забезпечення інвентаризації земель міста (на прикладі м. Чернівці) - Чахлов, Ігор Олександрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Кваліфікаційна робота на тему "Геодезичне забезпечення інвентаризації земель міст (на прикладі м. Чернівці)" присвячена теоретичному та практичному обґрунтуванню сучасних підходів до інвентаризації земель із використанням геодезичних методів. Основною метою є забезпечення точності, ефективності та актуальності геопросторових даних, які є основою для управління міськими територіями, раціонального використання земельних ресурсів та містобудівного планування.
Геодезичне забезпечення інвентаризації земель міста (на прикладі м. Чернівці)
Keywords: геодезичне забезпечення, інвентаризація земель, GNSS, фотограмметрія, лазерне сканування, Чернівці, кадастрові дані, міське планування.