СОЦІАЛЬНЕ СТРАХУВАННЯ - Марич, Максим Григорович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання містить матеріали для самостійної роботи студентів під час вивчення курсу “Соціальне страхування” – вступ, зміст лекцій, практичні завдання, завдання для самостійної роботи, контрольні питання, список рекомендованої літератури, тестові завдання. Для студентів усіх форм навчання вищих навчальних закладів
Keywords: державні цільові фонди; пенсійне страхування; медичне страхування; професійне захворювання; матеріальне забезпечення; солідарна система