РОЗВИТОК КРЕАТИВНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - УЛАЩУК, АНДРІАНА ОЛЕКСАНДРІВНА (My University, 2021)
Актуальність проблеми розвитку творчої особистості зумовлена, з одного боку, соціально-економічною динамікою і потребами суспільства, необхідністю розробки інноваційних, нестандартних ідей, пошуку ефективних стратегій розвитку всіх соціальних відносин (людина - людина, людина - природа, людина - суспільство, людина - техніка, людина - знакова система, людина - художній образ), з іншого - процесами гуманізації освіти, де центром і цінністю є людина, її здатності та можливості реалізації в сучасному світі.