ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Предик, Аліна Анатоліївна; Пасічна, Софія Іванівна (ФОП Цьома С.П., 2023)
В статті автори розкрили особливості використання нових інформаційних технологій навчання в сучасній початковій школі. Основний орієнтир зроблено на розкритті специфіки використання саме мультимедійних технологій навчання на уроках інформатики в початкових класах. Визначено сутність та зміст основних понять; розкрито універсальні кроки методики використання мультимедійних технологій в навчальному процесі початкової школи та запропоновані рекомендації та поради щодо використання мультимедійних технологій на уроках інформатики в початковій школі.
Keywords: технологія; колективні творчі справи; активне навчання; мультимедійні технології; візуалізація; інформаційні технології