ОСОБЛИВОСТІ ПЕДАГОГІЧНИХ УМОВ ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Зінь, Валентина (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі висвітлено особливості педагогічних умов професійного саморозвитку майбутніх учителів фізичної культури. Проаналізовано чинники, що впливають на формування потреби у самовдосконаленні, розвитку професійної компетентності та самореалізації в освітньому процесі. Розкрито роль освітнього середовища закладів вищої освіти у стимулюванні мотивації, рефлексії, креативності й активної позиції студентів. Обґрунтовано ефективні педагогічні умови, які сприяють формуванню готовності до безперервного професійного саморозвитку майбутніх фахівців – учителів фізичної культури.
Keywords: професійний саморозвиток, майбутні вчителі фізичної культури, педагогічні умови, мотивація, самовдосконалення, професійна компетентність, рефлексія, педагогічна підготовка.