Використання онлайн платформ у навчанні грамоти молодших школярів в умовах дистанційної освіти. - Романюк, Світлана; Тимків, Іванна (Рівненський державний гуманітарний університет, 2023)
У статті актуалізується проблема дистанційного навчання з використанням онлайн платформ. З метою ефективної дистанційної взаємодії у роботі з молодшими школярами у навчанні грамоти виявлено ефективні онлайн-ресурси:«Мишеняткова абетка» ,Додаток Duolingo, Mind Map, ресурс Padlet.
Актуальні проблеми та стратегії розвитку початкової освіти: матеріали ІІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференц
Keywords: навчання грамоти, онлайн платформа, дистанційна освіта