Гомонович Ю. Діяльність Українського Вільного університету у празький період: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Гомонович, Ю. (My University, 2023)
Гомонович Ю. Діяльність Українського Вільного університету у празький період: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.