Особливості формування критичного мислення молодших школярів у процесі вивчення природничої освітньої галузі - Шевчук, Кристина; Бойко, Юлія (Київ : Видавництво Ліра, 2025)
У статті розглядається роль природничої освітньої галузі у розвитку критичного мислення молодших школярів. Окреслюються ключові аспекти, такі як наукові методи пізнання, проблемне навчання, експериментування та формування наукового світогляду, що сприяють розвитку критичного мислення. Акцентується увага на важливості інтеграції цих підходів у навчальний процес для стимулювання самостійного мислення учнів.
Keywords: критичне мислення, природнича освітня галузь, молодші школярі.