Професійна етика в обліку, аудиті та оподаткуванні - Kuz, Vasyl; Kovalchuk, Tetyana (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У навчальному посібнику розглядаються питання етики бізнесу й економічної психології, змісту професійної етики, її становлення та еволюції в суспільстві, регулювання професії бухгалтера, аудитора та податківця, механізму дотримання ними основоположних етичних принципів. Для зручності самоконтролю у розрізі кожної з тем наведені різні типи тестових завдань і перелік контрольних питань
Keywords: бухгалтерський облік; професійна етика; професійне судження бухгалтера; міжнародний кодекс етики професійних бухгалтерів; етика бізнесу; основоположні принципи етики бухгалтерів; правила етичної поведінки в органах Державної податкової служби