НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА З РОСЛИННИЦТВА, ОВОЧІВНИЦТВА, ПЛОДІВНИЦТВА - Романюк, Василь Васильович; Романюк, Оксана (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У посібнику наведено теоретичні відомості та методичні вказівки до виконання практичних завдань блоків з рослинництва, овочівництва та плодівництва. Наводяться робоча програма, тематичний план та види діяльності під час проведення навчальної практики. Обгрунтовано форми контролю та оцінювання роботи під час виконання завдань. Для студентів ВНЗ спеціальностей H1 – Агрономія.
Навчально-методичний посібник
Keywords: навчальна практика; методичні рекомендації; рослинництво; овочівництво; плодівництво