Математичні основи інформаційних технологій : лабораторний практикум у 2 ч., Ч. 2. - Filipchuk, Olha; Kyrychenko, Oksana; Antoniuk, Svitlana (Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
У навчальному посібнику висвітлено питання розв’язування інженерних та прикладних задач, що стосуються інтегрального числення функції однієї змінної, диференціальних рівнянь та теорії рядів засобами комп’ютерної математики, зокрема із використанням пакета MathCad. Наведено приклади розв’язування типових задач і варіанти завдань для самостійного виконання під час лабораторних робіт із цієї дисципліни. Для студентів галузі 12 - Інформаційні технології, зокрема, спеціальностей 121 – Інженерія програмного забезпечення (дисципліна “Математичні основи ІТ”), 122 – Комп’ютерні науки (дисципліна “Теоретичні основи кібернетики”), 123 – Комп’ютерна інженерія (дисципліна “Вища математика”).
Keywords: інтегральне числення функції однієї змінної; диференціальні рівняння; теорія рядів; пакет MathCad