Структурно-організаційні особливості транснаціональних злочинних організацій в Україні - Zharovska, Halyna (Право і суспільство, 2015)
У статті розглянуті структурно-організаційні особливості транснаціональних злочинних організацій в Україні. Розглядаючи цю проблему, автор доводить, що на теренах України склався власний структурно-організаційний тип транснаціональної злочинної організації, в якому поєднані елементи класичної злочинної організації і легального бізнесу, а також елементи кримінального та легального управління злочинною діяльністю.
Keywords: Транснаціональна злочинність; Структура; Форми; Організація; Кооперація; Управління; Корупція