Рівняння та нерівності з параметрами (факультативний курс для учнів 8-9 класів ЗЗСО): Навчально-методичний посібник / В.Сікора, О.Смук, В.Хомут.- Чернівці: Технодрук, 2023.- 164 с. - Сікора, Віра Степанівна; Смук, Оксана Іванівна; Хомут, Віталія Іванівна (ЧНУ, 2023)
Навчально-методичний посібник побудований у вигляді конспектів факультативного курсу для учнів 8-9 класів ЗНЗ. У ньому наведено велику кількість теоретичної інформації щодо рівнянь та нерівностей з параметрами в основній школі, є багато прикладів завдань для роботи з учнями під час занять та їх самостійної роботи. Для вчителів математики, учнів 10-11 класів ЗЗСО, здобувачів вищої освіти спеціальностей «Середня освіта (Математика)», «Математика» та всіх, хто цікавиться цією тематикою.
Keywords: Рівняння та нерівності з параметрами; факультативний курс для учнів 8-9 класів