ФАХОВИЙ АНГЛОМОВНИЙ ДИПЛОМАТИЧНИЙ ДИСКУРС - Камінська, Олена Ігорівна; Тулюлюк, Катерина Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Навчально-методичний посібник допоможе в оволодінні теоретично-практичного матеріалу з фахового англо¬мовного дипломатичного дискурсу, сприятиме формуванню лексико-термінологічних настанов офіційно-ділового стилю, підвищенню якості підготовки майбутніх фахівців у сфері міжнародної інформації та дипломатії. Для студентів закладів вищої освіти та викладачів іноземної мови.
Навчально-методичний посібник для студентів закладів вищої освіти
Keywords: англійська мова; міжнародні угоди; фахова мова