Регіональні особливості міграційних процесів в Україні в умовах війни - Джаман, Юрій Васильович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Дана кваліфікаційна робота розкриває просторові особливості міграцій населення України в довоєнний період, за час гібридної війни росії проти України і в сучасних умовах війни. Науковою новизною кваліфікаційної роботи є виявлення територіальних відмін міждержавних і міжрегіональних міграцій населення в довоєнний період (до 2014 року), в умовах гібридної війни (2014 – 2022 роки), у час повномасштабної війни росії проти України ( з 24.02.2022 року).
Regional Peculiarities of Migration Processes in Ukraine in the Conditions of War
Keywords: міграції населення; еміграція; імміграція; внутрішньо переміщені особи; гібридна війна; повномасштабна війна; Україна; регіони