Григорій Купчанко. З історії москвофільства на західноукраїнських землях в останній третині ХІХ - на початку ХХ ст. - Добржанський, Олександр (Друк Арт, 2024)
В монографії проаналізовано життєвий шлях відомого дослідника в галузі етнографії та краєзнавства західноукраїнських земель, журналіста і громадського діяча Григорія Купчанка. Особлива увага приділена його політичним поглядам.
Keywords: Григорій Купчанко, Австро-Угорщина, Буковина, Галичина, москвофіли