Міжнародне співробітництво у сфері протидії наркозлочинності - Prodan, Tetyana (Тернопіль: Вектор, 2024, 2024)
У напрямку міжнародного співробітництва країн щодо протидії наркозлочинності важливу роль відіграє Управління ООН з наркотиків та злочинності (UNODC). Даний орган є головним департаментом ООН, який відповідає за координацію міжнародних зусиль у сферах боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, протидії транснаціональній злочинності та підтримки правопорядку.
Keywords: кримінологія; злочинність; наркозлочинність