Перспективні концепти підготовки майбутніх учителів географії в європейських країнах. - Чубрей, Олександра (My University, 2019)
Мета статті – вивчити досвід професійної підготовки майбутніх учителів географії в європейських країнах (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Великобританія, Швеція, Фінляндія) та виявити перспективні концепти актуальні для впровадження в Україні в умовах трансформації освіти.