Розвиток персоналу: навч. посібник - Liubov, Vodianka; Antochova, Irina; Kobelia, Zoriana (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
У навчальному посібнику розглядаються питання навчання і підвищення кваліфікації, кар’єрного розвитку, мотивування та залученість, розвиток лідерських якостей, інновації та атаптація, ефективність розвитку персоналу. Він буде корисним для науковців, викладачів дисципліни «HR-технології», аспірантів, здобувачів, які навчаються за галузями знань «Управління та адміністрування» і «Соціальні та поведінкові науки», а також фахівців-практиків і спеціалістів з управління та розвитку людських ресурсів підприємств.
Keywords: персонал; розвиток персоналу; управління персоналом; професійний розвиток; кар'єра; оцінювання персоналу