Фінансовий менеджмент - Ковальчук, Н.О.; Гаватюк, Л.С.; Корбутяк, А.Г.; Юрій, Е.О. (Чернівецький нац. ун-т ім. Юрія Федьковича, 2020)
Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Фінансовий менеджмент» і підготовлено з метою надання допомоги студентам в досконалому вивченні теоретичного матеріалу та набутті навичок економічних розрахунків. Запропонований навчальний посібник − це наукове видання, що висвітлює теоретичні і практичні основи функціонування суб’єктів господарювання в системі фінансового менеджменту. У ньому знайшли висвітлення багато проблем, що стосуються розуміння сутності, призначення, необхідності фінансового менеджменту в сучасних умовах розвитку економіки, методики оцінки фінансових показників і оптимізації структури капіталу Рекомендовано для викладачів і студентів вищих навчальних закладів, а також всіх тих, кого цікавить проблематика ефективного управління фінансовими ресусами підприємств.
Keywords: фінансовий менеджмент, управління активами, управління капіталом